Privacy statement

Op BROloket vindt u Basisregistratie Ondergrond (BRO) datasets geleverd door bronhouders aan de landelijke voorziening BRO. Deze datasets zijn benaderbaar via BROloket en beschikbaar als download. Deze data is gratis te gebruiken.

Privacy is belangrijk voor ons en wij gaan zorgvuldig om met de privacy van alle personen waarvan BROloket persoonsgegevens verwerkt. Het verwerken van persoonsgegevens gebeurt volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In dit privacy statement kunt u lezen over de verwerkingen van persoonsgegevens welke plaatsvinden via BROloket.

Het beheer van BROloket wordt uitgevoerd door TNO. De verwerkingsverantwoordelijkheid ligt bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.
BRO datasets omvatten in principe geen persoonsgegevens. Indien dat (onverwacht) wel het geval is, dan is de bronhouder verantwoordelijk voor deze gegevens.

BROloket verwerkt uw persoonsgegevens voor de afhandeling van een door u aan ons gestelde vraag, geuite opmerking of andere communicatie. Bijvoorbeeld wanneer u een e-mail stuurt naar de servicedesk met een vraag of wanneer u het contactformulier invult. Daar kunt u de volgende gegevens invullen: uw organisatie, naam en e-mailadres. Voor afhandeling van een door u geplaatste bestelling hebben wij uw e-mailadres nodig. Deze bewaren wij twee weken, zodat wij bij fouten met de bestelling contact met u kunnen opnemen.

De website van BROloket wordt beveiligd met een betrouwbaar SSL-certificaat. Uw gegevens worden op het platform beveiligd met technische en organisatorische maatregelen.

Zoals in de AVG voorgeschreven, kunt u als gebruiker meer inzicht krijgen op welke wijze BROloket uw persoonsgegevens verwerkt. Denk hierbij aan: het recht van inzage, rectificatie, gegevenswissing, beperking, bezwaar en het recht op overdraagbaarheid van gegevens. Indien u hiervan gebruik wilt maken, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. U kunt op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens hier meer over lezen.

Extern toezicht op de naleving van de privacywetgeving wordt uitgevoerd door de Autoriteit Persoonsgegevens. U heeft altijd het recht om bij de Autoriteit Persoonsgegevens een klacht over BROloket in te dienen. Meer informatie hierover vindt u op de website van Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies

TNO maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Er wordt geen gebruik van tracking cookies. TNO maakt gebruik van Google Analytics-cookies om statistieken te volgen van internetbezoeken. Google Analytics is privacy vriendelijk ingesteld door TNO conform de handleiding van de Autoriteit Persoonsgegevens.

BROloket (functionele cookies)

Cookie Functie Houdbaarheid

JSESSIONID

De Sessie ID van de gebruiker, gebruikt door de kaartapplicatie.

Sessie

SESSXXX

De Sessie ID van de gebruiker, gebruikt door het content management systeem.

Sessie

Google analytics (analytische cookies)

Cookie Functie Houdbaarheid

_ga

Gebruikt om gebruikers te onderscheiden.

2 jaar

_gid

Gebruikt om gebruikers te onderscheiden.

24 uur

_gat

Gebruikt voor het vertragen van internetverzoeken aan Google Analytics.

1 minuut

_gat_gtag_UA_XXX

Gebruikt voor het vertragen van internetverzoeken aan Google Analytics.

1 minuut

Mopinion (functionele cookies)

Cookie Functie Houdbaarheid

AWSELB, AWSALB

Registreert welk servercluster de bezoeker bedient. Dit wordt gebruikt in samenhang met trafficverdeling, om de gebruikerservaring te optimaliseren.

24 uur

Pastease.passive.chance.XXX

Hierin wordt onthouden of de gebruiker is geselecteerd om de feedback knop te zien.

30 dagen

Pastease.passive.activated.XXX

Hierin wordt onthouden of de gebruiker daadwerkelijk de feedback knop beschikbaar heeft gekregen.

30 dagen

MSopeneded, MSopened.XXX

Hierin wordt bijgehouden of de gebruiker het feedbackformulier heeft geopend.

30 dagen

MSFeedbackSent, MSFeedbackSent.XXX

Hierin wordt bijgehouden of de gebruiker het feedbackformulier heeft ingevuld en ingediend.

30 dagen